Over mij

Mijn naam is Elke Ederveen en ik ben de therapeut binnen Psychologenpraktijk Ederveen. In 2000 heb ik mijn studie Psychologie succesvol afgerond aan de universiteit te Nijmegen. Na een aantal jaren bij diverse instellingen te hebben gewerkt, ben ik in 2009 mijn eigen praktijk gestart, Psychologenpraktijk voor autisme. Hierin bied ik begeleiding en behandeling aan mensen met een vorm van autisme en direct betrokkenen zoals een partner, ouders of werkgever. Een mooie en uitdagende praktijk waarin ik met veel voldoening werk.

In de afgelopen jaren is de wens ontstaan om ook behandeling en begeleiding te geven aan mensen bij wie autisme geen rol speelt. Om die reden heb ik ervoor gekozen om naast mijn praktijk rondom autisme, een tweede poot op te zetten, een meer algemene praktijk: Psychologenpraktijk Ederveen. 

Binnen Psychologenpraktijk Ederveen maak ik onder andere gebruik van cognitieve gedragstherapie, EMDR, focussen, Emotionally Focused Therapy (EFT) en systeemdynamische interventies, zoals familieopstellingen.

Mensen omschrijven mij en mijn werkwijze als warm, open, rustig, evenwichtig, met een goed inlevingsvermogen en actief luisterend zonder oordeel. Doortastend, confronterend als dit nodig is, maar altijd respectvol.

Werktijden:

Maandag       8.00u-17.00u
Dinsdag         8.00u-17.00u
Woensdag     gesloten
Donderdag    8.00u-17.00u
Vrijdag           gesloten
Weekend       gesloten

Contactgegevens

Weezenhof 3526, 6536 HB Nijmegen  Routekaart
06-41147826
Contactformulier
© Psychologenpraktijk Ederveen Nijmegen | Met gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen.